تعیین اصالت عسل با روش آنزیمی
عسل به عنوان یک محصول با ارزش طبیعی در سطح کشور و دنیا شناخته میشود و سرمایه گذاریهای گستردهای هم برای پرورش زنبور عسل و کندوداری انجام شده است.
روش ابداعی این محققان میتواند بعنوان گواهی اصالت و مرغوبیت کالا در صادرات این کالای ارگانیک قید شود.
گروه پژوهشی سنجش عسل بهشتی متشکل از متخصصان رشته بیوشیمی، گرده شناسی و میکروبیولوژی حدود ۳ سال است که بر روی محتوای بیوشیمیایی و خواص درمانی عسل تحقیق مینمایند و به نوآوریهای بسیاری هم دست یافته اند.
این گروه در حال حاضر با در دست داشتن تمام روشهای دقیق سنجشی قادر به تعیین محتوای شیمیایی، آنزیمی، گرده و میکروبی عسل هستند و خواص درمانی نمونههای عسل را نیز بخوبی مشخص مینمایند.